top of page

Blockbusterutstillingen om Street art-superstjernen Banksy!

 

Verdensberømt, men et mysterium - Banksy er den Bristol-fødte dog fortsatt anonyme graffitikunstneren og maleren kjent for å utfordre grensene til kunstverdenen og hvis arbeid har skapt oppsikt og overskrifter i årevis.

 

The Mystery of Banksy – A Genius Mind er utstillingen som dekker alle elementene til ikonet Banksy, som forteller historien om kunstnerens mesterverk og som utfordrer betrakteren til å bruke kunsten selv som påvirkningsmiddel. Utstillingen er uten sidestykke i sitt slag med mer enn 150 presentasjoner av verk av den anerkjente street art-kunstneren.

Graffiti, fotografier, skulpturer, videoinstallasjoner og trykk på ulike materialer som lerret, stoff, aluminium, Forex og pleksiglass er reprodusert spesielt for denne spesialutstillingen. The Mystery of Banksy – A Genius Mind gir besøkende en omfattende oversikt og innsikt i hele den geniale og eksepsjonelle kunstnerens arbeid i et forseggjort og unikt miljø. I tråd med Banksys motto "Copyright is for losers ©TM", er denne hyllesten og verkene som vises der ikke autorisert av kunstneren på grunn av hans anonyme status.

Thalia er stolt samarbeidspartner med COFO Exhibitions og Julius Production på kunstutstillingen som får sin Norges-premiere på Økernsenteret i Oslo 23.februar 2024!

bottom of page