top of page

VI HAR SKAPT MAGI PÅ NORSKE SCENER SIDEN 1985

Om oss

Thalia Teater AS er et privat aksjeselskap som i over 25 år har produsert store musikaler og teaterforestillinger.

Thalia Teater drev privatteater i Oslo med utgangspunkt i Chateau Neuf fra 1985 til 2008. I tillegg til produksjoner i Chateau Neuf, har selskapet hatt forestillinger på turné på landsbasis, og produsert forestillinger på Chat Noir, Edderkoppen, Scene West Victoria og Oslo Spektrum. Utenbys har selskapet produsert forestillinger i Bergen, Trondheim og Tønsberg. I løpet av disse årene har teateret hatt ca. 2 millioner besøkende, og er derfor en betydelig aktør innen Oslos og Norges kulturliv.

 

 

Thalia Teater måtte våren 2008 flytte fra Chateau Neuf etter 23 års drift. Det ble raskt satt i gang et samarbeid med TVNorge og Dinamo Story om å finne Sandy og Danny til høstens musikal GREASE i Oslo Spektrum. Det ble en stor suksess.

 

 

Høsten 2009 produserte Thalia Teater CATS, Hulemannen og Avslørte Bondepiker.

CATS ble produsert i samarbeid med Julius Production og 2Entertain og spilte på Chat Noir.

Avslørte Bondepiker- uten en rød tråd ble produsert i samarbeid med Cornelia Børnick og Dorina M. Iversen.

Samme år ble Hulemannen med Sven Nordin avsluttet etter en 9 år lang turné. Høsten 2010 var Sven Nordin er tilbake med oppfølgeren til Hulemannen da med forestillingen PAPPA!. Premieren var i Lillestrøm Kultursenter i september og forestillingen har siden vært på turné over hele landet, samt som sommershow i Oseberg Kulturhus i Tønsberg i juli 2011.

 

 

I august 2010 overtok Thalia Teater den daglige driften av Chat Noir Teater i Oslo. Chat Noir er teatret som siden 1912 har vært landets ledende scene for show, humor og musikk og som har huset produksjoner med landets fremste skuespillere og revyartister i nærmere 100 år. Vi gleder oss til å fortsette tradisjonen med å spre glede fra scenen på Chat Noir.

    Kontakt    

KarinaB&W1.jpg

Thalia Teater AS

Postboks 1507 Vika

0117 Oslo

 

Besøksadresse:

Parkveien 51a
0256 Oslo

Mail: postkasse@thalia.no

Bjørn Heiseldal
Produsent og adm.direktør
bjorn.heiseldal@thalia.no
Tlf: 901 88 618

Torvid Fladmoe
Prosjekt-og turnéleder
torvid@thalia.no
Tlf: 917 21 479

Karina Bergmann

Administrasjonsassistent 

karina@chatnoir.no 

Tlf: 920 68 882

bottom of page