Musikalen Så som i himmelen på turné må dessverre AVLYSES!

 

På pressekonferansen fredag 7. august viste Helseminister Bent Høie til et reelt vedtak i henhold til smittevernlovens §4-1 om at det ikke åpnes for arrangementer for over 200 i september, samt at det ikke kommer ny informasjon om videre åpning eller stenging før en gang i september. 

Med dette vedtaket er det dessverre ikke mulig for oss å reise på turné, og vi avlyser derfor med tungt hjerte hele "Så som i himmelen" - turnéen med henvisning til force majeure.

Vi hadde gledet oss til å gi publikum over hele Sør-Norge denne fantastiske forestillingen, men med fravær av kompensasjonsordninger ser vi dessverre ingen annen løsning.

Vi kommer tilbake med mer informasjon!

Informasjon om forestillingen: 

Så som i himmelen er en av svensk filmhistories mest populære og ble i 2018 omgjort til musikal. Med fantastisk nykomponert musikk ga den nytt liv til Kay Pollaks prisbelønte historie om den kriseramte dirigenten Daniel, som kommer tilbake til sin barndoms by og tar over det lokale kirkekoret. Koret består av helt vanlige mennesker; unge og gamle, tykke og tynne, lange og korte, og viser et persongalleri helt ulikt hva man vanligvis ser i en musikal.

Så som i Himmelen er historien om den verdensberømte dirigenten, som forelsker seg i jenta fra ICA-butikken og det er historien om den store ener, som lærer om verdien av fellesskap og om det store i det lille.

Musikalen er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater og Thalia, og skal på  Norgesturne med Thalia etter endt spilleperiode på Oslo Nye Teater.

Musikalen hadde premiere på Oscarsteatern i Stockholm høsten 2018 og er til nå sett av 130 000 publikummere.
Den har fått strålende mottagelse fra svenske anmeldere og publikum. 

 


Med Hans Marius Hoff Mittet som Daniel og Heidi Ruud Ellingsen som Lena.

Regi: Kim Bjarke og Synne Teksum
Scenografi: Gjermund Andresen
Musikalsk ansvarlig: Simon Revholt

Manus: Kay Pollak og Carin Pollak
Musikk: Fredrik Kempe

Uroppsetningen av Så som i himmelen ble produsert av Vicky von der Lanchen og Johan von der Lancken, Vicky Nöjesproduktion og 2Entertain, og regisert av Markus Virta på Oscarsteatern i Stockholm 13.09.2018.

Norgespremiere på Oslo Nye Teater: 30. januar 2020.

Bestill billetter her:

Lillestrøm Kulturhus

 

 

 

 

 

Grieghallen: 

 

Oseberg Kulturhus: 

Ibsenhuset:  

 

Olavshallen: 

Stavanger Konserthus:

 

 

Kongsberg Musikkteater: 

Maihaugsalen, Lillehammer: